tiistai 7. tammikuuta 2014

Jouluruusun istutus

Hieman myöhässä kenties jouluaiheella, kun loppiainenkin meni jo. Mutta jos jotain pientä kuitenkin, päättyyhän jouluaikakin vasta Nuuttiin, silloin meidän kuusikin viedään pois.

Jouluruusu - tuleeko nimi siitä että tämän kukan voi istuttaa vielä joulukuun lopussa?
No ainakin tänä talvena se on näin, sillä joulukuun alun jälkeen lämpötila on pysytellyt tiukasti plussan puolella. Tänä talvena saimme siis viettää sään puolesta harmaata joulua.

Taisinkin kuitenkin vähän innostua joulusta, sillä askartelin jopa piparkakkutalonkin ja siitähän tulikin oman talomme mallinen.
Ja pienen vihjailun jälkeen joulukuustamme koristaa Marja Arolan Kalevalakorulle suunnittelemat joulukoristeet Havu ja Mirha. Varoitin Jukkaa, että nämä ostaessaan hän ikäänkuin samalla velvoitti itsensä ostamaan meille Arolan joulukoristeen jatkossakin joka joulu.
Tämän joulun mielenkiintoisin lahja tuli kyllä Jukan isältä. Se on puusta veistetty karhu ja sen paikka on tietenkin pihakallion korkeimmalla kohdalla.

Kaikenkaikkiaan jouluaika meni oikein mukavasti, syötiin liikaa jouluruokaa ja herkkuja ja pelattiin Carcassonnea, kun pukki toi siihen kaksi lisäosaa.

2 kommenttia:

  1. Jos ei tähän asti naapurit ole pitäneet meitä vähän outoina, niin nyt viimeistään.
    Ainakin se on huomattu . Satuin näkemään ikkunasta, kun yks päivä semmoinen vaahtosammuttimen kokoinen pikkukaveri oli äidin kanssa kävelyllä. Yhtäkkiä poika pysähtyi ja jäi tuijottamaan karhua (sormella osoittaen, just niin kuin sen ikäiset/kokoiset tekee). Voi kun olisin kuullut sen keskustelun.

    VastaaPoista