torstai 19. huhtikuuta 2012

Pihahommissa

Keltaisen talon piha on ollut useamman vuoden ollut aika vähäisellä hoidolla. Talo oli monta vuotta asumattomana ennen edellisiä omistajia ja edelliset asukkaatkin olivat raivanneet sen verran nurmikkoa esille, että lapsille oli saatu leikkialuetta.

Kevät alkaa pikkuhiljaa lämmittää, joten viherpeukaloakin alkaa pikkuhiljaa jo kolottaa.
Viimeisen viikon aikana on saaneet pihalla pensaat kyytiä.
Viikonloppuna ja varsinkin sunnuntaina oli kaunis ilma, joten tuli tehtyä paljon ulkohommia. Äiti ja isäkin oli myös auttamassa, niin saatiin paljon aikaiseksi. Lauantaina mm. etsimme risukon keskeltä marjapensaita ja siivosimme niistä
Tässä pari kuvaa meidän eilisestä projektista. Harvennettiin vähän syreenipensasta, jonka joku oli vähän erikoisemmalla tavalla leikannut aiemmin.

Entinen syreenipusikko.
Aika paljon sieltä tuli noita "puita" harvennettua.
Jotain sinne kuitenkin jäikin vielä, lehtien kasvua odotellessa.
Risuja ja oksia on monta isoa pinoa odottamassa polttamista. Kerrankin odotan innolla viikonloppua ja viikonlopulle luvattu vesisadetta. Tuulta tosin ei toivota, olisi ikävä polttaa risujen kanssa myös keltainen talo.

2 kommenttia:

  1. Ilmeisesti ette asu taajamassa? Tuo roskienpolttaminenhan on siellä kiellettyä, mekin ollaan hyvin lähellä, ettei oltaisi ulkopuolella.. Meilläkin on pihalla vieläkin vähän liikaa monenlaista puskaa joista halutaan eroon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taajaman rajalle on n. kilometri, joten maalaisia ollaan.

      Päädyimme loppujenlopuksi kuitenkin ostamaan oksasilppurin noiden risujen tuhoamista varten ja pidettiin vaan pientä nuotiota jossa poltettiin mm. vaahteranlehtiä ja muuta huonosti maatuvaa pikkuroskaa. Paljon savua saatiin kyllä jo silläkin aikaiseksi.

      Poista