torstai 28. maaliskuuta 2013

Valoa pullossa



Mies tuunasi meille valaisimen. Jukka halusi tehdä pullosta lampun heti kun oli sen nähnyt. Ideahan on suoraan Eero Aarnion Bottle of Light - valaisimesta.
Pullo on löydetty sairaalan poistettujen tavaroiden seasta, lampun kanta ja johto saatiin kirpparilta löytyneestä ikea valaisimesta. (Täytyy kyllä sanoa, että 6€ kulahtaneesta ikeavalaisimesta sellaisenaan oli mielestäni vähän liikaa, mutta kun se oli täydellinen tähän projektiin, niin hinta oli meille sopiva).

 Löytyi sieltä kirpparilta sen ikeavalaisimen lisäksi pari lasipulloakin.

Minulla on tällainen vähän omituinen keräilyharrastus, ostan näitä muurlan lasin karahvipulloja kirpparilta jos ne maksavat alle kympin. Niitä täällä Salossa kirppareilla riittää, sillä jokunen vuosi siten Nokia antoi työntekijöilleen joululahjapaketit, jossa oli tällainen pullo. Yksi meillä oli jo omasta takaa ja tähän mennessä niitä on kertynyt viisi lisää. Tämänkertaiset maksoivat 5€/kpl.

Muurlan lasin nettisivuilta en tätä tuotetta löytänyt, mutta muistelisin, että karahvin on suunnitellut Ristomatti Ratia. Nyt saa joulupöytään yhteen pulloon vettä, toiseen maitoa, yhteen kotikaljaa ja vielä punaviinillekin oma pullo ja pari voi vielä paketoida lahjaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti