torstai 25. huhtikuuta 2013

Postin tuomaa

Posti toi positiivisen yllätyksen. Tilattiin jokin aika sitten Meidän talo-lehti, kun halvalla saatiin ja sen tilaajalahjana tuli Suuri terassi- ja pihakirja. Minä suhtaudun vähän epäilevästi kaikenlaisiin hienoihin tilaajalahjoihin, mutta tämä yllätti positiivisesti.
Kirjassa esitellyt pihat on tietenkin ihan ylihienoja ja moderneja mikä ei suoraan sovi tällaisen vanhan talon ympärille, mutta paljon mielenkiintoisia ideoita sieltä löytyy. Parasta tässä kirjassa on pihoista piirretyt pihasuunnitelmat ja kuvitetut rakennusohjeet. Meillä on niin hyvä lähikirjasto, että en yleensä osta kirjoja, mutta tämä on ihan hyvä yleisopus kirjahyllyyn.

Tarkoituksenani on yrittää piirtää meidän hunninkopihasta jonkinlainen pohjapiirrustuksen, että voisi sen kanssa hieman suunnitella miten pihaa aletaan pikkuhiljaa kunnostamaan. Tulevana kesänä haluaisin tehdä pihalle ainakin betonilaatoista terassin/pation. Viime kesänä puutarhapöytä ja tuolit olivat nurmikolla ja niiden raahaaminen edestakaisin ruohonleikkurin tieltä monta kertaa viikossa oli todella rasittavaa. Pohjapiirros pihasta auttaisi päättämään laatoituksen lopullisen paikan.

Sitten enää puuttuukin, että joku kaivaa kuopan ja tekee sen pation. Löytyykö vapaaehtoisia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti